söndag 31 oktober 2010

This is Halloween, this is Halloween...

(Känner ni igen sångtexten? Det är från "A Nightmare Before Christmas", en härlig halloweenfilm av Tim Burton.)


Idag har det varit halloween här hela eftermiddagen och kvällen. En familj vi känner bjöd in oss till sin by, där går alla barnen runt i stora grupper på "trick or treat" klockan tre på eftermiddagen, och sedan samlas man i byns festsal och äter pumpasoppa och allt godiset delas upp så att det blir rättvist. Typ. Vi hade jättetrevligt och barnen fick ungefär 800 gram godis var med sig hem, jag hoppas att det räcker lääänge, annars kommer de att må så illa...
När vi kom hem igen var det dags för vår halloweenmiddag, meny och foton kommer här:




(Coca Colan är koffeinfri, om någon undrar, Victoria är så glad att det finns här så hon får lov att dricka det, eftersom det är hennes favoritläsk. På grund av fosfor-innehållet är det väl ändå en tveksam dricka, men nån gång ibland så...)
Tyvärr hann vi inte med att fixa någon spökspya, men vi blev mätta ändå...

Vi avslutade kvällen med att titta på "Monster House" i 3D, maken köpte den igår innan han flög hem igen, så den var på svenska, skönt att slippa sitta och tolka...

4 kommentarer:

Madeleine Blomberg sa...

Fy så gott det ser ut men så är ni ena godingar också;-)

Linda sa...

Ja, draksvansen var nog bland det godaste i tårtväg jag har ätit på jättelänge...
Rulltårtebotten bestod av malda/hackade hasselnötter, och fyllningen var grädde blandat med lite sylt och färska skivade jordgubbar. Mums!
Tänk att här finns färska goda jordgubbar, så här års!

Blooomed sa...

Fy vad ni är sjukt snygga!! Hihihi och maten Mmmmm :) :) :). Hade gärna firat Halloween med er! Förresten så nej det är inte så schysst att kasta folk under bussar, tur att det bara är en låt :). Puss och kram och ring mig gärna idag, det är ju du som ska ringa har vi ju kommit fram till :).

Linda sa...

Men du är ju aldrig hemma!!! Jag har ringt säkert tio gånger! :( Eller i alla fall åtta.