fredag 24 december 2010

GOD JUL!

Jag har förstått att julkorten jag skickade för en hel vecka sedan inte har hittat fram till någon än, så god jul här så länge!
Vi har sista minuten-handlat julklappar idag, nyss åt vi risgrynsgröt och skinkmackor (den fyrkantiga skinkan var jättegod!) och nu ska hela familjen titta på Shrek 4, vad den nu heter på riktigt.
Lite senare blir det glögg och massor av julgodis. Paket och julbord tar vi imorgon. Här har vi en lugn och avslappnad jul och det känns härligt. Första julen utan släkt och vänner, men det är helt ok.
Det har snöat hela dagen, så det blev en vit jul här också, trots att det varit ett par plusgrader hela dagen ligger det kvar, och nu fryser det på så nu ligger det väl kvar.

4 kommentarer:

Madeleine Blomberg sa...

Skönt med lugnt;-) Vi saknar er och alla de andra men vi har det skönt och lugnt och det är verkligen Ok... Det blir inte bara ni som öppnar julklapparna imorgon. Daniels familj också. Och kanske Emily... Jag ville också vänta med åtminstone en del men det ville inte pappa för han var så nyfiken;-) ´Julkram!

OUT OFF THE BOX sa...

Dags att köpa en spark kanske, och en linbana till uppförsbacken.. Ni har väl vinterhjul till bilen..

Linda sa...

Ja, nu har vi äntligen fått tag på vinterdäck, och på måndag morgon kommer de att sättas på på bilen också, då blir det ännu bättre. ;)

Miidi sa...

Önskar er alla där borta en god jul.