onsdag 9 mars 2011

Måste skryta lite...

Idag har jag suttit på balkongen och läst en god bok, iförd kortärmad tröja (naturligtvis inte endast) och det var inte ens lite kyligt.
Det är härligt med sol och vårväder. Prognosen för närmaste tiden lovar 12-15 grader på eftermiddagarna.
Mmmm... Jag gillar att bo här.  :-)

4 kommentarer:

Sigrid sa...

Ok.. lite avig.. missunelig.. (eller hva det nå heter?)är jag!! Nu ser det ut som att det börjar regna här.. Vilket egentligen är bra, hoppas det hjälper de sista snöhögarna till att smälta. I går var det däremot strålande sol och det blev dessutom årest första cykeltur - härligt!

OUT OFF THE BOX sa...

Hmm, varför tror Du vi är på väg till Er i slutet av månaden??? Körde från Bergkvara vid halvfemtiden och landade i Halmstad vid åtta nu i kväll, och eländet började utanför Växjö, det har varit regn, snö och blixtehalt bitvis, värst över Simlångsdalen..
PS. Jag sätter in 50.- på Ditt konto från farmor till Jennifer, så Du får väl ge henne 5,50 Åjro i födelsedagspresent, kortet från farmor postades i Stockholm i måndags kväll... Ha det härligt i värmen..

Linda sa...

Ja, vi får väl hoppas att det inte blir några plötsliga väderomslag som en del dysterkvistar här påstår att det kan bli...
Vi fixar växlandet, inga problem. :)

Madeleine Blomberg sa...

Jag har hittat en hemsida med fågelsång;-) http://www.gudrunsjoden.com/butikhy/default.asp?sidvarde=se&page=start.html&utm_source=fb&utm_medium=banner&utm_campaign=2011_fb_home_spring_se_mar
Det duger när man inte har en solig balkong;-) Ljuvligt!