lördag 1 januari 2011

GOTT NYTT ÅR!!!

Här bjöd nyårsnatten på en tråkig överraskning - inga fyrverkerier!
Det trodde jag man hade överallt. I somras när det var franska nationaldagen kunde vi se (och framför allt höra) fyrverkerierna, men i natt var det tyst och mörkt och släckt överallt, antingen låg alla grannar och sov, eller så var de borta på baluns nån annanstans, eller så satt de och firade bakom nerdragna jalusier. Inte vet jag.

Vi hade i alla fall en trevlig kväll med mycket god mat (färsk pasta, fläskfilé, bearnaisesås och vitlöksbaguetter), film (Sky High - franskt tal och svensk text!) och sötsaker (julgodis, chips och After Eight).
Jared somnade först, redan innan halv tio, Diana gick till slut med på att sova efter elva nångång och Jennifer, Emma och Victoria var så klart uppe med oss och skålade in det nya året. I "Champomy", en dricka som inte alls var i klass med Pommac... Det är helt enkelt äppeljuice med kolsyra, och jag tror inte att den andra flaskan (de såldes i tvåpack) nånsin kommer att bli uppdrucken... ;)

Idag har vi stora städardagen, vi tänkte börja det nya året med ordning och reda, så får vi hoppas att det håller i sig hela året. :) Johannes var på IKEA i veckan och börjar man flytta och fixa i en del av huset sprider det sig lätt, så nu är det ommöblerat i data/syrummet, i Jennifers rum och i Emmas rum. Trevligt.

2 kommentarer:

OUT OFF THE BOX sa...

Vi såg Lindbergs fyrverkeri, åt gratinerad hummer, ankbröst och potatisgratäng. Drack Herrljunga cider, utom Siggedarling ( hon & Robban var här ) som hittat nåt hos von Lidl, tror den flaskan röner samma öde som Er nr två.. Gott Nytt År

Linda sa...

Vilken lyxig kväll! Mums!