måndag 11 april 2011

Skön söndag!


Igår njöt vi mycket av att kyrkan började klockan tio istället för nio, det är på prov ett tag för att se om folk kommer i tid bättre då... Och ja, den här första söndagen i alla fall så var nästan alla där klockan tio, itället för väldigt få klockan nio. Även vi, som bara har fem minuters bilväg dit, har svårt att hinna till nio, det blir stressigt och stökigt, för det är inte så kul att behöva gå upp tidigt på en söndag, och Jared går bara inte att stressa, allt blir pannkaka då...
Men igår på morgonen var det lugnt och skönt och allmänt trevligt hemma.

När vi hade ätit middag (kyckling med ris och citronpepparsås, en favorit sedan ca 15 år tillbaka) packade vi bullar, kex och mjölk i en kylväska, tog med filtar och solstolar och styrde kosan mot närmaste berg. Vi körde på känsla och efter ungefär en halvtimme bestämde vi oss för att vi var framme. Massor av gräs att springa runt på, vacker utsikt åt alla håll och ingen annan i närheten. Det var lite väl svala vindar, men det var härligt ändå. Fast jag undrar om det är orsaken till att Diana är så snorig idag?

Hemma blev det pastasallad (med kycklingrester) till middag och sedan marängswiss med hastigt ihopvispade hemgjorda små maränger och Agnetas smarriga chokladsås. Tur att hon var hemma när jag ringde och frågade om receptet.  Mums!

En riktigt skön söndag tillsammans med familjen, underbart!

3 kommentarer:

Kathryn sa...

Det låter fantastikt!
/kat

Elinor Jensen sa...

Härligt, man ska njuta av söndagar

OUT OFF THE BOX sa...

Vad härligt..