måndag 4 april 2011

Härlig helg!

I lördags hade Victoria fé-kalas, fem små féer kom hit på förmiddagen och åt godsaker och lekte och det gick bra och utan större språkförbistringar.
Vi hade strålande solsken och underbart väder, över +20 redan på förmiddagen, och faktiskt 28 grader varmt på eftermiddagen!

Jennifer och jag körde till Mulhouse för att titta på utsändningen av Unga Kvinnors möte på kyrkans generalkonferens, och på tillbakavägen släppte jag av Jennifer i simhallen där hon skulle träffa några vänner för en "nuit dans l'eau". Man måste ha badmössa i simhallen! Haha... fransmän, vad de hittar på...

Vi andra  var ute hela kvällen och barnen lekte i lekhuset som vi köpte strax innan affärerna stängde i fredags. Äntligen, hur många år har vi inte pratat om att skaffa en lekstuga?

Det blev inte middag förrän halv nio, riktigt "franskt" av oss, och sedan tittade vi på "Trassel" i 3D, det är en ny variant på Rapunzel-sagan som Disney gjort. Den hade premiär här redan innan jul och finns alltså som köpfilm redan, men ni i Sverige får vänta ett tag till om ni inte vill se den på bio.
Jared och Diana hade inga planer på att sova, och eftersom jag också ville titta på filmen och inte orkade krångla med dem så fick de också vara med, tills de somnade i soffan.
Filmen var riktigt rolig, vi körde på franska med engelsk text, så att större delen av familjen hade en chans att hänga med...

Igår hade vi "bara" 22 grader, men det var skönt att vara ute ändå, och tack vare tekniken kunde vi titta mera på generalkonferensen på vår egen TV, tänk vilka möjligheter som finns idag som inte fanns för bara 5-10-15 år sedan. Fantastiskt!

Idag skulle det vara +14 och regn, men det verkar ha kommit av sig, för solen skiner här utanför fönstren, även om det inte är så varmt ännu. Nu börjar det bli dags att fundera över vad vi ska ha till lunch, Emma och Victoria kommer hem om en timme.

Hoppas att ni får en bra dag!

Inga kommentarer: