torsdag 9 augusti 2012

Familjebio!

I tisdags utnyttjade vi Oranges fina erbjudande om att ta med en vän gratis på bio. Eftersom vi har flera abonnemang (fast telefon, internet, mobiler...) fick vi betala för fyra personer och fick tre biljetter gratis, total kostnad 25€20, helt lagom måste jag säga.

Det var Jared och Dianas första biobesök, men Jared var inte alls intresserad av att gå på bio och titta på film, inte ens när vi förklarade att det är en jättestor tv, stor som ett hus! Han skulle bara blunda.
Så när reklamen var slut blundade han, tills jag frågade om han ville ha lite dricka och sa att då måste han nog titta lite så att han inte skulle spilla på sig. Sedan blundade han igen, tills jag sa att det nog blir lite tråkigt att missa hela filmen... Då tittade han igen, och sedan var han fast. Diana var också helt inne i filmen, de vill båda två gå på bio snart igen.

Vi såg Madagascar 3, vi valde den eftersom Jared och Diana känner till karaktärerna och gillar de andra filmerna, annars var de stora tjejerna mera sugna på "Rebelle", eller "Modig" som den visst heter på svenska.  Men de var nöjda ändå. Den som skrattade mest i hela salongen var Johannes, vissa saker är roliga oavsett vilket språk som talas...



Inga kommentarer: